Oktatási intézményeknek kínált szolgáltatói csomagok és árak

Felnőttképző és felsőoktatási intézmények részére igény szerint heti/havi rendszerességgel kihelyezett szakpszichológust/mentálhigiénés szaktanácsadót biztosítunk, aki a cég telephelyén tart fogadóórát, és áll rendelkezésre a dolgozók/alkalmazottakfelé egy meghatározott óraszámban és napszakban.

Örömmel segítünk a lehető legoptimálisabb konstrukció megválasztásában, mely függhet az állomány létszámától, összetételétől, a tevékenységtől, de akár a visszatérő problémáktól is. Az alábbi két példa csupán szemléltetni kívánja a csomagban megrendelt szolgáltatások néhány lehetséges variációját:

1. sz. példa: 500-1500 hallgatóval rendelkező budapesti képzőhely számára személyes jelenléttel:


- Heti 1 óra nyitott fogadóóra (rövid megbeszélésekre és időpont egyeztetésekre).
- Heti 2 óra mentálhigiénés egyéni vagy csoportos foglalkozás.
- Heti 1 óra prevenció, workshop, screening, óralátogatás vagy oktatói háttér-támogató munka.
- Összesítve: heti 4 óra, azaz havi ~16 munkaóra: 142.400 Ft költséget jelent.

2. sz. példa: 50-300 hallgatóval működő képzőhely esetén Budapesten személyes jelenléttel:


- Heti 1 óra nyitott fogadóóra.
- Heti 1 óra pszichológiai műhelyfoglalkozás vagy személyes coaching illetve igény szerint egyéni/csoportos foglalkozások.
- Összesítve: heti 2 óra, azaz havi ~ 8 munkaóra: 71.200 Ft költséget jelent a vállalatnak havonta.

A diák mentálhigiénés tanácsadáshoz kapcsolódó tevékenységi kör egyértelműsítés:


Tisztelettel hívnánk fel leendő ügyfeleink figyelmét arra, hogy szolgáltatásunk nem egészségügyi szakellátás keretében végzett pszichológiai tanácsadás. Ebből fakadóan működésünk nem terjed ki a népesség ~1-6 százalékában előforduló súlyos (klinikai-pszichológiai szakellátást vagy gyógyszeres kezelést igénylő) esetek kezelésére vagy pszichiátriai, illetve klinikai pszichológiai tanácsadás keretében végezendő terápiás foglalkozások lebonyolítására.

Mentálhigiénés tanácsadó/coaching szolgáltatásunk, előszűrés jelleggel (a DSM diagnosztikai kézikönyv alapján) a mérvadó nemzetközi etikai előírásokat követve az esetlegesen ilyen tünetekkel rendelkező személyek számára jelzi, hogy milyen típusú szakellátást lenne szükséges igénybe vennie, azt hol kaphatja meg, azaz referálja a potenciális ellátó szolgálat felé az adott személyt. A jogszabályokban rögzített 'gyógyító' páciens-terapeuta típusú tevékenységet tehát nem végzünk, vállalkozásunk célja a programban résztvevők jó szándékú érték-teremtő fejlesztése és képzése.

Kérdése van? - Írja meg nekünk